Rreth Nesh

StarJobs është agjenci e rekrutimit, e vendosur në Kosovë. Jemi themeluar vetëm pak më shumë se një vit më parë me selinë e parë të cilën e hapëm në Viti, një qytet i vogël me rreth 40,000 banorë, kryesishtë te rinj. Star Jobs me partnerët e saj që në fillim të aktivitetit arriti të tejkaloj objektivat fillestare që kishim parashikuar, e gjithë kjo falë punës profesionale dhe besimit të partnerëve tanë. Vetëm 6 muaj pas hapjës së zyrës së parë në qytetin e Vitisë, Star Jobs vendosi të e hape zyrën e dytë në qytetin e Lipjanit, kjo si kërkesë nga vetë të rinjët të cilët vetëm se kishin dëgjuar për storjet e suksesit të shumë të rinjve që po arrinin deri te një punë profesionale përmes Star Jobs.Star Jobs nga fillimi i operimit ka arritur të gjejë një fuqi puntore të kualifikuar dhe
adekuate duke plotësuar nevojat e qindra kompanive vendore dhe ndërkombëtare. Ne vazhdimisht po zhvillojmë dhe zgjerojmë shërbimet tona, këtë po e bëjmë duke dëgjuar nevojat e klientëve dhe kandidatëve tanë, me këtë synojmë të jemi një nga kompanitë më të mira të rekrutimit në vendin tonë. Pas suksesit që kemi treguar në vendin tonë, kemi zgjeruar rrjetin e bashkëpunimit edhe jashtë vendit dhe tani ne jemi adresa e rekrutimit për shumë klientë nga Sllovenia, Gjermania, Kroacia dhe Norvegjia. Partnerët tanë ndërkombëtar janë vlerë e shtuar për ne dhe në të njejtën kohë motiv shtesë për zhvillim të vazhdueshëm. Deri më tani kemi arritur që qindra profesionist të sektoreve të ndryshme e profesioneve specifike të i rekrutojmë dhe punësojmë për kompani prestigjioze nga vendet e lartë përmendura.

Aksionarët
Faton Jashari 50%
Driton Jashari 50%

Faton Jashari

Faton Jashari

Drejtor Menaxhues

girls

Mona Hasani

Zyrtare e komunikimit

Milaim Jashari

Milaim Jashari

Zyrtar për marrëdhenje me jashtë

Rexhep Jashari

Rexhep Jashari

Zyrtar i komunikimit