MUNDËSI PUNËSIMI NË GJERMANI

StarJobs

MUNDËSI PUNËSIMI NË GJERMANI

STAR JOBS është agjensi e punësimit e cila është e vendosur në Kosovë. Ne po kërkojmë njerëz/punëtor të cilët do të mund të jenë pjesë e kompanive të ndryshme europiane.

Ne po kerkojmë kandidat entuziast për punë në Gjermani, në pozitat:

Të gjitha degët e ndertimtarisë, si: 

  • Murator
  • Armirues
  • Fasader
  • Ngjyrosës
  • Asfaltim të rrugëve, etj

*Kushtet të cilat ofrohen janë: pagesë 8-12 Euro/Ora (NETO), si dhe banimi sigurohet nga kompania.

Punësimi në Gjermani mundësohet përmes kompanisë sllovene.

Pas aplikimit tuaj, Agjensioni STAR JOBS do të ju regjistroj në databazë dhe do të ju kontaktojmë për më shumë detaje në lidhje me aplikimin tuaj për punë.