MUNDËSI PUNËSIMI NË VENDET E BASHKIMIT EUROPIAN

StarJobs

STAR JOBS është agjensi e punësimit e cila është e vendosur në Kosovë. Ne po kërkojmë njerëz/punëtor të cilët do të mund të jenë pjesë e kompanive të ndryshme europiane.

Ne po kerkojmë kandidat entuziast për punë në vendet e Bashkimit Europian, në pozitat:

Të gjitha degët e ndertimtarisë, si:

  • Murator
  • Armirues
  • Fasader
  • Ngjyrosës
  • Asfaltim të rrugëve, etj

*Kushtet të cilat ofrohen janë: pagesë 4-5 Euro/Ora (NETO), si dhe banimi dhe ushqimi një herë në ditë.

Pas aplikimit tuaj, Agjensioni STAR JOBS do të ju regjistroj në databazë dhe do të ju kontaktojmë për më shumë detaje në lidhje me aplikimin tuaj për punë.