Shpërndarës/Delivery

StarJobs

STAR JOBS është agjensi e punësimit e cila është e vendosur në Kosovë. Ne po kërkojmë njerëz/punëtor të cilët do të mund të jenë pjesë e kompanive të ndryshme europiane.

Ne po kerkojmë kandidat entuziast për punë në Kroaci (Zagreb, Zader dhe Split), në pozitat:

Shpërndarës/Delivery

* Shpërndarës me automobil – 3 Euro ora,
* Shpërndarës me skuter – 3.70 Euro ora, neto
* Shpërndarës me bicikletë – 4 Euro ora, neto

Gjatë javës do të punohet minimalisht 60 orë punë, 6 ditë të javës me nga 10 orë punë.

Banimi është i siguruar nga kompania!

Preferohet njohja bazike e gjuhës kroate.

Pas aplikimit tuaj, Agjensioni STAR JOBS do të ju regjistroj në databazë dhe do të ju kontaktojmë për më shumë detaje në lidhje me aplikimin tuaj për punë.

Ju mirëpresim!

Star Jobs